Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. (2ª Regional, grup XIII), PROTESTA PER LA LLUNYANIA DELS EQUIPS DEL GRUP

EL GORGOS C.F. (2ª Regional, grup XIII), PROTESTA PER LA LLUNYANIA DELS EQUIPS DEL GRUP

Junt amb els equips del Jove Teulada-Moraira i el Moraira C.F..

Per mig del diari Teulada-Moraira digital hem conegut que el GORGOS C.F., conjuntament amb els equips de Teulada-Moraira, Jove Teulada-Moraira i Moraira C.F., han dirigit una carta a la Federació Valenciana de Futbol, sol·licitant que no els enquadren amb equips de les comarques de l’Alacantí i Marina Baixa i si amb els de la Safor i Marina Alta. Entenen els tres equips, que el grup "se  ha  elaborado  sin  seguir  un  patrón  de distribución geográfica coherente, de manera que aglutina tres comarcas tan distantes como l’Alacantí, la Marina Baixa y la Marina Alta".

Expliquen els equips del GORGOS, JOVE TEULADA-MORAIRA i MORAIRA que els desplatzaments comporten 200 kilòmetres, entre anada i tornada, i que els clubs i equips d’Alacant, al haver camps on juguen molts equips, moltes vegades són en horari de matí o vespertins, tard.

Finalment escriuen a la federació:"Sin más los clubes abajo firmates, además entendemos que lo coherente es que juguemos contra equipos de nuestra misma comarca y otros de localizaciones más próximas. También estamos valorando la opción de presentar nuestra retirada ya que sólo con los desplazamientos fulminamos prácticamente la totalidad de nuestro presupuesto".

A la imatge d'arxiu, un partit entre el Gorgos C.F. i el Moraira C.F.

FONT: diari teulada-Moraira digital, 4-9-2015.

0 comentarios