Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA EN FESTES, DIA 3, DILLUNS. DIA DEL XIQUET

Abans de posar-vos la desfilada de carrosses d'ahir, a més del Correfoc, Orquestra La Viva i Bous, abans de parlar-vos de la festa d'ahir, vos detalle la programació festera de hui dilluns dia 3 d'agost, que està dedicada en gran part al XIQUET. Hi ha molts actes.

DILLUNS 3 D’AGOST Dia del xiquet

8:00h. Despertà a càrrec dels quintos 2015.

10:00h. Concentració dels quintos infantils a la Plaça Nova per començar la despertà infantil acompanyats per una Batukada.

11:00h. Meravellós i refrescant parc aquàtic al pati de les escoles, amb tobogans, pistes i diversió assegurada per als xiquets de qualsevol edat. Estaran vigilats per monitors. Recordeu que també hi haurà tirolina organitzada pel GEG al seu club, C/ Penyó.

12:00h. Solta de vaques i un bou de la Ramaderia Ifach.

14:00h. Dinar al Centre Social per a la Quintà 2015 FESTA DE NIT I DE DIA patrocinat per la Comissió de Festes.

17:00h. Concentració de menuts i grans a la Plaça de l’Església des d’on començarà l’actuació del TEATRE DE CARRER ITINERANT “TERRORÍFICAMENT DIVERTIT” a càrrec d’ESPECTACLES DAVID patrocinat per la Diputació d’Alacant.

Acte seguit, berenar per als xiquets a l’Avinguda de La Pau (patrocinat per DISPEVI) i, per primera vegada a Gata, una traca de caramels.

17:00h. Semifinal i Final del Campionat de Truc al carrer Lepanto, organitzat per la Comissió de Festes La Font del Riu.

19:00h. Carretons per al toreros més menuts de la casa al corro dels bous, organitzat per l’ASSOCIACIÓ CULTURAL BOUERA DE GATA.

19:30h. Sexta entrada de Bous de la ramaderia Fernando Machancoses. Col·labora l’Associació Cultural Bouera de Gata.

19:45h. Concurs de vaques amb la ramaderia Crespo i en acabar el concurs un bou embolat de la ramaderia Ifach, que serà embolat per la quadrilla de dones emboladores.

22:00h. Marxa Nocturna de regularitat per parelles organitzada pel GRUP ESPEOLÒGIC GATA amb eixida des del seu club, C/ Penyó.

22:00h. Sopar a les barraques. Recordarem esta nit els anys 80 amb un espectacular ball de disfresses a la Plaça Nova, amb cassalla “a gogó” patrocinada per BAR MARTÍ (fins acabar existències) i premi per a les millors disfresses. El ball estarà amenitzat per l’orquestra CAPITAL 90.

I en acabar, a la mateixa Plaça Nova tindrem una discomòbil amb DJ GARI.

0 comentarios