Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARA FAN TRUC...I DEMÀ DIA 28 ÉS EL DIA DEL FESTIVAL

ARA FAN TRUC...I DEMÀ DIA 28 ÉS EL DIA DEL FESTIVAL

La imatge ho diu tot. El carrer Lepanto, les 78 parelles del truc i la comissió de la Font del Riu són ara els protagonistes de la festa, per una banda. El pati del grup escolar, els quintets i quintetes, quintos i quintes majors, i la comissió 2015, per una altra, són els altres protagonistes de la nit, amb l’aassaig per a demà, dia del festival.

Comencen Festes. Primera eliminatoria de Truc.

Foto de Angelita La Liga.

Com faré dia a dia, ací teniu la programació del

DIMARTS 28 DE JULIOL, Dia del festival.

10:00h. Concentració de carros i cavalls a l’antic camp de futbol, amb la participació de quintos infantils i majors i tots els veïns que ho desitgen.

11:00h. Entrada de la Murta, que recorrerà els diferents carrers del poble, acompanyats per la Colla de dolçainers i tabaleters El Montgó.

13:00h. Volteig general de campanes i es tiraran les 21 salves que ens recordaran a tots que el Santíssim Crist està a l’Església i Gata ja està en festes.

22:00h. Concentració a la Plaça Nova de quintos infantils i majors 2015 per a participar, acompanyats de la Banda Unió Musicalde Gata, en la cercavila de trasllat al Grup Escolar, arreplegant a l’Ajuntament, reines i dames de 2014, festeres visitants iautoritats locals veïnes.

23:00h. Presentació de la Quintà Infantil 2015: FESTA DE NIT I DE DIA. Elecció i Coronació de les Dames i la Reina Infantil i Presentació de la Quinta 2015: L’ESCARPELL. A continuació gaudirem del fabulós musical THE SHOW i així arribarem al moment més àlgid de la nit, la Proclamació i Coronació de les Dames i Reina major 2015.

En acabar el festival, tindrà lloc al mateix recinte una DISCOMÒBIL fins a l’hora de bous.

FONT: Programació actes, comissió festes 2015. / Foto dins l'article: Angelita la Liga.

0 comentarios