Facebook Twitter Google +1     Admin

GATA EN FESTES, 1r dia, dilluns 27. BAIXADA DEL SANT CRIST (Àlbum)

20150728002152-img-20150727-220440.jpg

REPASSEU L’ÀLBUM DE LA BAIXADA DEL CRIST, PUNXANT ACÍ)

Ja tenim passat el primer dia de festes. A les 19,30 hores començava la missa concelebrada per nombrosos rectors que acompanyaven als rectors fills de Gata (Don Alberto Caselles, Don Vicent Font i Don Juan Pons) i al senyor rector de la parròquia, Don Francisco M. Murillo. Estaven presents les regines major i infantil i les seues dames de 2014. També tots els festerets, festers i comissió de festes 2015. Acabada la missa i abans de cantar els goigs de l’últim dia de novenari, que ha predicat el senyor rector, s’han beneït i lliurat els pins del patró als protagonistes de la festa 2015.

A continuació, amb nous portadors i portadores que anaven tots conjuntats, pantaló negre i camisa blanca, acompanyat de tots els fidels, clero i la banda de música, s’ha fet el trasllat en processó de la imatge del Santíssim Crist del Calvari, de l’ermita al temple. A l’arribar, el senyor rector li ha donat la benvinguda des de dalt del balcó, s’ha "encés" el campanar i s’ha llançat un xicotet castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Caballer.

La jornada festera acaba amb les dues primeres eliminatòries del truc, que se està desenvolupant amb 78 parelles al carrer Lepanto, a la Font del Riu. La Comissió de Festes del barri ho ha preparat tot i estan a hores d’ara en plenes partides de truc. 

     

    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.
    Foto de Cronista de Gata.

FONT: Fotos àlbum Juan M. Vives i personals.

28/07/2015 00:20 cronistadegata #. FESTES

Comentarios » Ir a formulario

gravatar.comAutor: Pilar

No, no, la "jornada continua al carrer Signes amb una "macro-discomòbil" a un CASAL PARTICULAR que, passada la 1 de la matinada fa vibrar els cristalls de ma casa! Estes coses s'avisen amb antelació home! Si està permés i és legal, millor que ho publiquen al programa de festes i sabrem a què ens enfrontem! Açò NO és fer festa, açò és un ABÚS i qui vullga comprovar-ho que es pegue una bolteta per ací. Bona nit desitge a eixos pares que tan bé dormiràn hui i que tan MAL han educat als seus fills perquè NO deixen descansar al veïnat. Salut per a tothom i bones festes!!!

Fecha: 28/07/2015 01:21.


gravatar.comAutor: anonima

Pilar és vergonyós. Crida a la policia i que ho paren, no tenen tots els casals apuntats a l'Ajuntament com altres anys? Pues que avisen. Ho tens de cara totes les festes...

Fecha: 28/07/2015 02:21.


Autor: Bernat

Jo desitje als amos del local, que tinguen a mà l'alta en Hisenda als efectes de l'IAE per l'activitat de "lloguer de locals", el contracte de lloguer degudament signat i tramitat i, a més, la corresponent factura amb l'IVA, que deuràn incloure l'any que ve a la declaració de renda, perquè hui mateix, si segueixen aquestes aberracions, pense anar directament al jutjat de Dènia i a Hisenda a denunciar-ho, donat que, ni l'any passat ni enguany han tingut el decoro, com a veïns que són, de dirigir-nos ni tan sols una paraula de que anaven a llogar el local amb les conseqüentes condicions tan deplorables que tots coneguem.

Fecha: 28/07/2015 14:51.


Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris