Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SABIEU...? que en 1927 ja es reclamava que el pont sobre el riu a la carretera tinguera més seguretat

SABIEU...? que en 1927 ja es reclamava que el pont sobre el riu a la carretera tinguera més seguretat

Ho trobem al diari LAS PROVINCIAS del dia 7 de maig de 1927, fulla 8 i última. L’article "Desde Gata de Gorgos" contava un succés ocorregut amb un cotxe d’un veí de Benipeixcar i les conseqüències per ser una corba tancada damunt del mateix pont sobre el riu Gorgos, a la carretera "Silla-Alicante". A l’article es feia una reclamació, que no seria la primera que es feia. Es cridava l’atenció i es deia que era "vergonzoso, que ese puente no sea derribado inmediatamente, antes que vuelvan a ocurrir desgracias como la presente...".

El cotxe al kilòmetre 88,800, per la paret i el pont, la corba tancada, pel gir tan ràpid, el fet és que va xocar i va tombar un piló. Anaven el xofer propietari i un altre home.

Es criticava perque -deia el cronista- "anualmente son muchas las desgracias que ocurren, hasta el extremo de que se han caído bajo del río".

A la imatge (foto publicada al blog, nº 353), el pont del que parla la notícia.

FONT: diari Las Provincias: diario de Valencia, Any 62, Nº 19.082- 27-5-1927. Digitalitzat a la Biblioteca virtual de premsa històrica, Ministeri de Cultura.

 

0 comentarios