Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ RUTA PER BÈRNIA (GEG) I CURSA A CALP. DIUMENGE 22 A GATA

DEMÀ RUTA PER BÈRNIA (GEG) I CURSA A CALP. DIUMENGE 22 A GATA

Al capítol esportiu destaquem tres events, dos que es produïran demà diumenge i un el pròxim diumenge 22. Pel que fa a demà, es farà una excursió programada pel grup Espeleològic de Gata (G.E.G.). La ruta: BÈRNIA (Font-Cingle-Cim-Fort-Cases de Bèrnia). Dificultat: Difícil; Temps estimat: 7- 8 horesEixida: A les 7.30 hores en la Plaça Nova.

Qui no vulga caminar i vulga córrer, té a Calp la segona de les proves del Circuit a Peu Marina Alta. Serà la III Cursa Popular a Calp-Solymar, amb eixida i meta a l'Avinguda Gabriel Miró, 44. A les 10 eixiran els adults i a les 12 els xiquets. Organitza: Ajuntament de Calp i C.A. Irun Calp. Serà una distància de 10 kilòmetres fets amb una única volta.

...I el diumenge que ve, dia 22 de març, li toca a GATA l'organització de la cursa. Serà ja la XVIII VOLTA POPULAR A GATA DE GORGOS, 3a Prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta 2015. L'eixida i meta serà al Grup Escolar. També pel matí. 10 hores, eixida adults, i 12 hores, els menuts. Organització: Ajuntament de Gata i C.A. Gata...Ja vos parle entre setmana més detalladament.

FONT: GEG i Somesport.

0 comentarios