Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’ASSAIG DE L’ESTADÍSTICA DEL BLOG: Més de 10.000 visites en dos setmanes

Per païssos, Espanya, Estats Units i Regne Unit, des d’on més es connecten per veure el blog

Dissabte per la nit faré el balanç definitiu del primer assaig estadístic que he fet al blog del CRONISTA DE GATA i que va començar el dia 13 i acabarà el 28, amb un total de setze dies. Des de les 00,00 del dia 1 de març, diumenge, començarà el compte amb les estadístiques, per a saber el total del mes de març complet. Cal recordar que la pàgina és www.estadisticasgratis.es.

En este primer assaig he pogut comprovar mitjançant les estadístiques que les pàgines totals visitades són més de deu mil, en concret ara mateig 10.450. En el setze dies el que més pàgines es van visitar va ser el dia 19, dijous, amb 1.296 pàgines vistes. Dos dies abans, el dia 17, té el récord de noves visites amb 428 pàgines vistes. Els navegadors d’Internet més freqüents per a visitar el blog, són Safari i Chrome. Els sistemes operatius, el Linux i el Windows 7. El millor buscardor d’nternet per arribar al blog, el google i dels referits, el facebook.

És curiós el llistat de païssos des d’on s’entra al blog del CRONISTA DE GATA: Espanya, lògicament l’encapçala, seguit d’Estats Units i Regne Unit, a més de Argentina, República Xeca, Rumania i altres.

Des del diumenge 1 de març un nou compte per a les estadístiques del blog des de 0 mateix.

FONT: www.estadisticasgratis.es.

 

0 comentarios