20150120230030-gatadocumental.jpg

Ahir vos posava una fotografia preciosa de la nevada al poble homònim de GATA, a la serra del mateix nom, a la província extremenya de Cáceres. Hui, vos convide a conéixer el poble mitjançant el documental preparat per pare i fill, José Pérez i José Pablo Pérez, basat en els apunts històrics del historiador Don Marcelino Guerra Ontiveros. Al llarg de 50 minuts i 35 segons tindreu gust de veure "VILLA DE GATA (el Documental)", que va ser presentat dissabte passat al poble homònim, i que està molt ben fet.

Si algun dia, algun gater d’ací viatja cap allà i arriba a aquelles terres, pot portar algun document, fotografia, imatge que ho indique i que està allà. L’amiga Lupe Pérez, que és amb qui més contacte amb el facebook tinc em recomana que qui vaja pot passar-se pels seus apartaments rurals "La Colmena" a l’interior mateix del poble. Allí sereu ben atesos i més si digueu que sou gaters o gatenses, com diu ella. Allà són "gateños".

Tornant al documental. Vos pose l’enllaç i que gaudiu d’ell. Les veus són dels mateixos artífexs del documental, rodat entre 2013 i 2014.

Ací està l’enllaç al documental per mig de youtube: VILLA DE GATA (el documental).

A la imatge, una captura del documental on es veu l’església de San Pedro a la villa de Gata (Cáceres).

FONT: VILLA DE GATA (el documental), pujat al youtube per José Pablo Pérez, ahir mateix.