Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA RECAPTA 2.556,50 EUROS A LA JORNADA DEL DOMUND

LA PARRÒQUIA RECAPTA 2.556,50 EUROS A LA JORNADA DEL DOMUND

Es reunixen a Gata els responsables de Càrites Parroquials de tot l'Arxiprestat de la Marina

La generositat dels gaters s'ha tornat a posar de manifest. Al llarg de les misses del passat cap de setmana, que es va celebrar la Jornada Mundial de les Missions que es coneix popularment com el DOMUND, es van recaptar des de la parròquia un total de 2.556,50 euros, la qual cosa ha servit per a agraïr-ho el rector En Francisco M. Murillo.

Cal recordar que Gata té una sensibilitat especial cap a les missions i els missioners. Té un fill de Gata, que ara passa uns dies de descans a Gata, VICENT FONT PEDRO a la missió, a les afores de Lima (Perú) i té tot un històric lluitador també rector missioner, VICENT BERENGUER LLOPIS, germà de Paquitina, que encara que teuladí també té lligams amb Gata. Ell sempre ha estat de missió a Mozambic.

REUNIÓ DE CÀRITAS DE TOT L'ARXIPRESTAT

Per altra banda, el passat dijous dia 23 al saló d'actes del Centre Parroquial de Gata es van reunir els responsables de Càrites de tot l'arxiprestat de la Marina. Allí es va parlar de la campanya, la situació, inquietuds i problemes que té aquest col·lectiu i la tasca social tan encomiable que fa, en aquests temps de crisi.

0 comentarios