20141008123334-coctails1.jpg

Un total de quinze barmans participen en el Concurs de Gin Tonics de la Fira Gata al Carrer 2014

La jove gatera Aitana Julià rep els premis a la més jove i major destresa

Ahir vesprada, com feia bon temps, a la terrassa del Centre Social Integrat de Gata, es va fer el 2n Concurs de Gin-tonics i combinats, que organitzava la firma "Exclusive&Drinks". Alguns participants es van comportar espectacularment, molta curiositat per veure que donaven de sí i al jurat, entre els seus membres, el regidor de Comerç, Guillermo Cholbi, i el president de "Comerç Gata" Vicent Fornés.

A la prova van participar 15 "barmans" arribats des de distintes localitats espanyoles, que tingueren que competir en l’apartat de gin tònics i en els de combinats amb vodka, ron i sotol.

El premi al participant de menor edat recaigué en la jove de Gata Aitana Julià (14 anys), qui obtingué també el guardó a la major destresa. El millor gin tonic fou el de Sargis Korcheyan, de Manuel (Valencia); el millr combinat de ron el va fer Susana Romero, de Xixona; el millor preparat de vodka, el de Yeray Monforte (Castelló) i el millor de sotol l’el·laborà Juan Antonio Tomás, d’Elx. Els distintius a la major innovació i millor combinat comarcal els va lograr Iván Ivars, de Calp.

Els premis foren atorgats per un jurat format per, entre altres, Maximiliano Boe (Nas d’Or, Sumiller de l’Escola Valenciana i formador del CDT); Vanesa Pérez, campiona nacional de Gin Tonics en dues ocasions; Pablo Melián (gerent de Gin & Tweets); el regidor de Comerç de Gata, Guillermo Cholbi; el president de Comerç de Gata, Vicent Fornés, i el gerent de Exclusive & Drinks, Miguel Ángel Julià. El concurs el van patrocinar dotze marques i avalat per l’Associació Espanyola de Barmans. 

Foto de Fira Gata al Carrer.Foto de Fira Gata al Carrer.Foto de Fira Gata al Carrer.

FONT: fotos pujades al facebook per La Pau Gata. Informació, Factoria d’Idees per a Fira Gata al Carrer 2014.