Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDANT...EL CONCERT DE REVETLA DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL

RECORDANT...EL CONCERT DE REVETLA DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL

(ÀLBUM DEL CONCERT DE LA REVETLA, 5-8-2014)

La imatge del Santíssim Crist del Calvari va presidir, entre els músics, el concert

La reina major, Elena Pons Salvador, música, va pujar a l’escenari a tocar

Mari Pas Signes rep una placa pels 25 anys de tocar a la banda

L’obra "La Mosca" i "Orient Express", les més acceptades pel públic

Cal Tramusser torna a ser el referent d’anar a refrescar al descans del concert

Després de l’ofrena de flors i aliments al Crist, la nit de la vespra i ja a les dues primeres hores del dia de la festa major, els gaters van poder gaudir d’un excel·lent concert, que va preparar la banda Unió Musical. La novetat de la revetla va ser que la imatge del Santíssim Crist va presidir el concert. El senyor rector Francisco M. Murillo va portar la imatge des del seu trono processonal fins la columna col·locada entre els músics i el va deixar per a que ostentara la presidència.

En quan a les peces interpretades per la banda, les obres "La Mosca" i "Orient Express" van donar molt de joc i van agradar al públic assistent, mentre que les complicades de tocar i escoltar, les obres sobre Jericó i l’Arca de Noé, així com un passacarrer, van completar el concert. Una vegada més, la nostra banda va ser molt aplaudida.

Cal ressenyar que, com ja ocorreguera l’any passat, aquest any la reina major ha tornat a ser una música de la banda. Elena Pons Salvador, arribat el moment va pujar a l’escenari a tocar amb els seus companys, amb la corona inclosa.

També, cal destacar la placa rebuda de mans del president de la banda, Vicent Signes Signes, per Mari Pas Signes, per deixar la banda als 25 anys de tocar en ella.

Com és tradicional i típic per molt anys, els assistents a l’acte es van acostar a Ca la Tramussera per a refrescar amb aiguallimó, el típic líquid estrel de la casa, sobre tot al descans.

FONT: Fotos del concert: Rosario González, Joanvi Vallés, JM Vives i Cronista de Gata.

0 comentarios