Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LES QUINTADES HAN OMPLIT EL POBLE. Festa, dinars, música, germanor, bon rotllo, emocions,...

LES QUINTADES HAN OMPLIT EL POBLE. Festa, dinars, música, germanor, bon rotllo, emocions,...

(ÀLBUM DEL DIA DE LES QUINTADES: Fotos Quintes/Vero Vives/Cronista de Gata)

Emotiva celebració a la quintà 75, amb Vicent Gavilà emocionat

Hui és el dia de les quintades. Ja ha passat la jornada que ha deixat grans records a totes les quintes. Han tornat a eixir les camisetes, els noms de les quintes, els logotips, s'han ajuntat per tots els bars i restaurants del poble. Han fet pinya, germanor i tots han fet bon rotllo. De ben segur que cada quintà ha contat les seues anècdotes, les seues vivències.

La jornada començava amb música, passacarrers i coets, la quintà 2014 i les que vulgueren. El corro als bous de migdia eren el lloc d'encontre de totes les quintades. Tots als seus bars encomanats i a menjar s'ha dit, a fer festa, alguns amb música inclosa. Després, han anat tots al Passeig d'Alacant, allí estava la discomòbil, dins del mateix corro.

Un any i un bon pastel

En totes les quintades, hui s'haurà recordat alguna cosa especial, però el que vos escriu ha pogut viure de primera mà un emocionant moment, quan al bar Corder s'han apagat els llums i s'ha obsequiat amb una veleta i un gran pastel a Vicent Gavilà, un regal i una sorpresa de la seua dona Antonia, que han compartit les quatres quintades que allí dins estavem. Algunes llàgrimes d'emoció han eixit a relluir. Cal recordar com estava passant-ho ell i els seus fa un any aquests dies per la greu agarrada del bou, perillant la seua vida. La veleta suportava un bon pastel, que tots han pres i s'ha cantat l'aniversari feliç, l'ocasió s'ho mereixia. Era una promesa...hui complida, de la qual ens alegrem també i compartim aquesta felicitat.

FONT: Fotos de l'àlbum: Quintes (facebook), Vero Vives, Cronista de Gata.

0 comentarios