Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ANIT ES VA FER LA 38ena MARXA NOCTURNA DEL G.E.G.

ANIT ES VA FER LA 38ena MARXA NOCTURNA DEL G.E.G.

Ací teniu dos exemples de la participació ahir a la 38ena edició de la MARXA NOCTURNA de les festes patronals, organitzada pel Grup Espeleològic Gata (G.E.G.). Aquest és l'únic acte esportiu de la programació festera, per tant és un cas rar dins de tot el comboi de bous, balls i festivals.

La composició també és especial, més bé una imatge curiosa. Dalt teniu a dos participants de la marxa que tots conegueu. A l'esquerra -mirant la foto- el rector de la nostra parròquia, Francisco M. Murillo Roldán; a la dreta, el també rector fill del poble, Juan Pons Salvador. Dos joves rectors que practiquen l'esport i estan en forma. El clero també va participar a la marxa, com vegeu.

Baix teniu l'exemple d'un diploma commemoratiu de la participació. En aquest cas, el del jove David Torres. Com vegeu, el GEG va fer un disseny cridaner i curiós.

Alabem l'organització, són ja 38 anys recorrents els paratges i indrets muntanyencs del poble, per la nit i en festes. Aquest any es pujava, fins i tot, al Serrillàs, la nostra muntanya del terme. Que seguixca aixina...

FONT: Fotos de la composició, Parròquia i Bernat Torres.

0 comentarios