REPETIXEN TROFEUS: CHRISTINA I MOLLY, PRIMERES A LA SEUA CATEGORIA, A LA CARRERA DE MIRAMAR

Jorge Rodríguez queda quart a la categoria júnior

Estes xicones no paren. Són unes màquines de córrer. Ahir per la vesprada-nit es va celebrar la XXIII Volta a Peu a Miramar, el poble de la Safor. Allí van estar els gaters i gateres que habitualment corren, però Christina i Molly no fan fallar. Van ser primeres de la seua categoria...i un trofeu més per a les ja plenes prestatgeries de sa casa.

A la categoria júnior femenina, MOLLY WOODS del Club Atletisme Gata va quedar primera, amb un temps de 35 minuts i 44 segons.

Cal ressenyar que el júnior gater JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ (C.A. Benissa) va quedar quart, lloc d’honor a la seua categoria sense poder pujar al pòdium, amb un temps de 29 minuts i 22 segons. Un altre gater, ADRIÀ ARABÍ GRIMALT va fer el lloc 15 de la seua categoria.

Dels séniors masculí, ANTONIO SIGNES COSTA va ser 117 de la seua categoria.

CHRISTINA MALLETT (C.A. Dianium) va ser primera veterana A, amb un temps de 33 minuts i 43 segons.

Per la seua part, el vetarà B masculí ANTONIO CASELLES GARCÍA va ser 22 a la seua categoria.

Un meritori lloc, catorzé de la seua categoria veterans C, va fer el corredor del C.A. Gata FRANCESC FERRER MULET amb 35 minuts i 7 segons.

FONT: Classificacions, Somesport. Fotos, Christina Mallett i Kike Aracil (Jorge).