Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES DE FESTA: UN CABÀS DE GENT...A LA DISCOMÒBIL DEL TALLARINA TOUR (GATA)

IMATGES DE FESTA: UN CABÀS DE GENT...A LA DISCOMÒBIL DEL TALLARINA TOUR (GATA)

No vaig a entrar en reflexions. Està clar que ahir per la nit vora les quatre mil persones van estar al pati del col·legi, està també clar que va ser un bon "espitjonet" per a la Comissió de Festes, a l'hora de recaptar diners a la recta final per a les festes majors. Està clar que molts joves s'ho van passar bé i es va considerar tot un èxit la discomóbil de "Tallarina Tour" i Santi Bertomeu, però...

Sempre hi ha "peros". Davant eixa riuada de gent, cal estar més que prevenguts, cal esmerar la seguretat, que em consta es va fer,...però així i tot, la gent del barri Alcolaes comentava hui el malestar per la música, la gent que no s'havia comportat del tot bé pels carrers dels voltants i com havia quedat tot ple de gots els carrers, tots no poden estar conformes...Hi haurà temps per a tots els comentaris.

A la imatge, un moment de l'actuació amb el pati ple i passant-ho bé els joves assistents.

FONT: Foto de Tallarinatour.

9 comentarios

1 setmana?? -

1 setmana de festes?? això a quin poble?? al veins, perquè a Gata en fem 2.
En tots els llocs que vaig pel poble senc el mateix comentari: puufff!!! 13 dies.!!! La comissió fa mooolta faena per organitzar, pagar i que disfrutem de les festes patronals, pero ningú es para a pensar que son massa dies?, desde l'ajuntament no es pot fer res?? o es este organisme el que vol fer tant de dia??

Gater -

A "veí indignat", per esta regla de 3, no fem festes i au!

o fem unaltra cosa... educa millor als teus fills!!

PD: Molt ben dit Pere! Pero ho senc, al nostre poble hi han una minoria que lo únic que fa es criticar i queixar-se en compte de col·laborar. En fi, gent amargà! Que no vol disfrutar de 1 setmana a l'any de unes festes on tota Gata s'uneix per gaudir i fer poble!

CRONISTA DE GATA -

És el seté comentari que provoca el tema, a més de quasi 70 a la xarxa facebook. Dalt parla un membre de la Comissió, Pere, al que li agraïsc el comentari i les aclaracions incidint amb el treball que fa cada comissió de festes patronals.

Anónimo -

molt indignat pels comentaris asi escrits. Primer, per a poder parlar s'ha de saber el que es diu, si es veritat o no. Eixos mateixos, que huí no donen la cara, son els mateixos que després pleguen festes i critiquen tot allò que hem fet i pensat durant tot l'any, bueno eixes persones critiquen tot, no només aquest tema, aprofiten ideologies politiques, per a criticar. També dir que el tema de beure els menors o no, no radica en el que la ven, li recorde a eixe vei indignat que els supermercats també en venen a tot aquell que li compra, radica en el propi menor, ja que l'educacio es porta de casa i el problema podria estar en lo que s'apren o en el que inculquem en els nostres fills. Ademés vei indignat, li recorde que tot el poble viu el post festes: els que viuen a la avenida, passen tota una setmana olorant mals olors i sufrint brutea dels que anem als palcos a menjar pipes, els de la plaça nova tambe a l'endemà de cada nit de festes, etc etc i aixina tots els barris del nostre poble. A lo cual inmediatament tenim un servici de neteja que passa al finatlizar l'acte. I li asegure jo a vosté, que el diumenge a les 9:30 hores el pati de les escoles ja estava net i ja estaven fent la resta del poble . Estava vosté ahi per a comprobar-ho? menos criticar i apuntés a la comissió de festes i vorà el que fem. Per cert hi han moltes maneres de recaptar diners com vosté diu. Ens ha vist a la fira? ens ha vist a les altres discomòvils? ens ha vist a la barra dels bous? ens ha vist a la sopà dels quintos?en ha vist a la "gran cagà"? etc etc... mire senyor "veí indignat" mentres vosté fea el que fea en eixos actes i mes que m'oblide, nosaltres treballavem per a que voste i la resta de gent tinga el que tindrà en festes. Ah per cer, jo també soc un veí, pero no indignat ni anomim, sóc Pere i si, jo si que done la cara.

Un jove -

"Un veí indignat" molt fàcil es tirar la culpa als demés, la comisió?? Els menors ja entren dins de la discomóbil com a cubes, fan botello fora (cosa que la comisió no te la culpa) i els pares? Els pares dels xicons? Els donen diners i es pensen que van a ferse 15 cocacoles? Ho dude molt.

CRONISTA DE GATA -

Als tres comentaristes de dalt, sobre tot a "Un veí indignat": Ja posava al començament de l'article: "No vaig a entrar en reflexions". Veig que les seues/teues paraules estan molts medides i plantejes una qüestió, que es podria transportar a més actes de les festes, no sols a la discomòbil de dissabte passat. Ha portat moltíssima polèmica pel facebook l'actuació de "Tallarina Tour" amb molts vertents, caldrà saber-ho tot, valorar-ho, dir alguna cosa, reflexionar...

anonim -

mes que una disco-mobil pareixia una tombola!! que manera de berrear pel micro! la "musica" ni es sentia...

Un veí indignat -

ÈXIT ROTUND DE LA COMISSIÓ DE FESTES, SI, PERÒ...A COSTA DE QUÉ I DE QUI.

Cap a on estem conduint als nostres fills?
És lícita la venda d'alcohol de manera indiscriminada posant en joc la salut i la diginitat dels jovens del nostre poble?
Es pot fer més la vista grossa amb els menors d'edat de la manera que està fent-se?
Cóm una comissió constituida per persones adultes, teòricament responsables, atenten contra la integritat física dels nostres fills amb la manera més baixa i fàcil que hi ha de recaptar diners, amb la venda d'alcohol?
És eixa l'única manera en la que els nostres jovens s'ho passen bé, fora dels seus cabals?
Cóm des de l'Ajuntament es pot permetre i recolzar la celebració d'estos actes tan denigrants i que després organitze xerrades contra la drogadicció i el comportament cívic?
Es que no hi ha altres maneres més nobles de recaptar diners per a festes?
I tot a canvi de qué? D'un dia més de bous? De quatre carcasses més per al castell de Sant Cristo? D'alguna esmorsada gratis per a tot el poble on les ueles i els tacanys s'omplin els congeladors de coques?, D'un desmesurat aperitiu en el dia del Crist per a tot el poble?, de...?
Cap a on anem? Si fem balanç, trobeu que val la pena aquesta indignitat?.
Reflexionem-ho, xics i xiques, homens i dones, pares i mares; és molt més seriós del que sembla.¨Pot ser difícil, però hi han altres maneres.


anonima -

Pues a les set ja netejava la granaora, les meues amigues i jo som testigues, tot ho troben mal.