CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERES I GATERS, AHIR DISSABTE A LA XVI CURSA POPULAR D’ONDARA

Va ser la 8ena prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta 2014
El millor gater, el juvenil Jorge Rodríguez Salvá

Organitzat per l’Ajuntament i el Club d’Atletisme d’Ondara es va celebrar ahir per la vesprada la XVI Cursa Popular d’Ondara, vuitena de les proves del Circuit a Peu Marina Alta 2014. Des de les 17 a les 18.45 hores van córrer els més menuts i a les 19 hores es va donar l’eixida a la prova reina. Els voltants de la Plaça de Bous estava ple de corredors. Com ja és habitual, hi van participar molts gaters i gateres.
Entre els 100 primeres de la cursa, es van classificar els següents corredors gaters: JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, lloc 27 (36:59). JAIRO SOLER SALVÁ, lloc 33 (37:21). VICENT MAS LEYDA, lloc 49 (37:57). MAXINE MCKINNON, lloc 59 (38:17), primera dona. VICENTE LLOPIS CHELI, lloc 71 (38:45).

Pel que fa a les categories, així van quedar els gaters i gateres: a juvenils, la segona MOLLY WOODS (44,03, 359 de la general). La tercera ANNA TORRES SIMÓ (51,02, 849 de la general). Ja he dit que el primer juvenil va ser JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ i la primera veterana D i primera dona MAXINE MCKINNON. El segon veterà D va ser VICENT LLOPIS CHELI. La primera veterana A va ser CHRISTINA MALLETT (194 de la general, amb 41,37).

A les imatges, alguns dels gaters participants i un grup de La Faixa, on hi havia molts gaters.

FONT: Classificació: somesport.