ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I ORGANITZACIÓ A LA IX MARATÓ PER MUNTANYA

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ FOTOGRÀFICA, PUNXANT ACÍ)

II Memorial Javier Mulet "Mico"

Guanyà José Antonio Rojano Nova de Benidorm que va fer els 42 kilòmetres en 4 hores, 48 minuts i 29 segons

El primer gater en entrar a meta va ser Juan Manuel Signes Caselles, nové a la general

Un centenar de persones escampades per tots els controls i la meta fan que resulte molt agradable per als corredors l’itinerari

Un total de 188 corredors van acabar, estaven inscrits 235 i van començar l’exigent prova 204, ja que 31 al final no es van presentar. Aixina començava la IX Marató per Muntanya Marina Alta (II Memorial Javier Mulet "Mico") que organitzà meticulosament i es va aconseguir el Grup Espeleològic Gatense, amb la col·laboració de la regidoria d¡Esports i empreses col·laboradores, i que es va disputar ahir diumenge.

L’eixida es va donar a les 8 del matí, des del pati de les escoles de Gata i el primer corredor que va arribar a meta i per tant va ser el guanyador sigué el veterà de Benidorm José Antonio Rojano Nova, que va fer els 42 kilòmetres de recorregut en 4 hores, 48 minuts i 29 segons. El segon classificat va ser de Pedreguer, del Cametes Spa, Pablo Ramírez Mulet, amb un temps de 4 hores, 56 minuts i 43 segons.

El primer gater que va entrar a la meta va ser JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (C.M. La Faixa), que va ser nové, amb un temps de 5 hores, 28 minuts i 54 segons. Al lloc 17 va entrar JAVIER PONS AUSINA (C.M. La Faixa). Al lloc 19 arribava XAVI TORRES OLIVER, del GEG, que va fer 5 hores i 56 minuts. Al lloc 29 entrava a meta FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (GEG), amb un temps de 6 hores, 9 minuts i 13 segons. Al lloc 40 entrava JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA (C.M.La Faixa), amb un temps de 6 h,23’,18’’. Al lloc 43 entrava JOSEP MULET PEDRO (C.M.La Faixa) amb 6:27:46.

La primera dona gatera en entrar va ser la 103 de la general, ANTONIA SALVÀ MULET (C.A.) Corremundos amb un temps de 9:52:23.

Dels locals (corrent per al GEG), el primer va ser XAVI TORRES OLIVER, el segon FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, el tercer JULIÁN A. SIGNES SIGNES; el quart ALVÁN SALVÁ ESTRUGO i el cinqué FRANCISCO SALVA OLIVER.

A les imatges meues i recollides del facebook, podeu vore alguns moments de la carrera.

FONT: classificacions: cronometraje conchip.