Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAP DE SETMANA D'ACTES FESTIUS: II diumenge de Pasqua...i Sant Vicent

CAP DE SETMANA D'ACTES FESTIUS: II diumenge de Pasqua...i Sant Vicent

A Gata, Marato per Muntanya i Dinar Popular

Encara celebrem en molts llocs de la Comunitat Valenciana el segon diumenge de Pasqua i la festa de Sant Vicent, el dilluns. El cap de setmana ve carregat d'actes a nivell comarcal i local. Aquesta vesprada mateix, Pedreguer és el centre de totes les mirades d'atletisme. Es reprén la Volta a la Marina Alta amb la Volta Popular que organitza el Club Cametes de Pedreguer. A Xàbia, per les festes de la Santa Creu, es fan bous a la Placeta del Convent fins dilluns 28.

A Teulada i Benissa són les festes patronals i concidixen enguany. Mentre a Teulada demà seran les primeres comunions de la Marina Alta, a Benissa serà la festa gran de la Puríssima Xiqueta. Dilluns, a Teulada serà la festa gran Sant Vicent Ferrer i a Benissa la festa dels Riberers.

Demà tenim dos cites a Gata, de les quals ja vaig parlar aquesta vesprada. A les 8 del matí es donarà l'eixida a la Marató per Muntanya Marina Alta, de 42 kilòmetres i pocs més metres. Fins a 10 hores aniran entrant els corredors. Sabeu molts en participen? Un total de 235 inscrits té l'organització anotats. Demà els vorem tots.

A les 13.30 hores serà el 6é Dinar Popular del Berenaret de Pasqua. Quasi s'ajuntaran les dos festes, l'esportiva i la popular. Estaran a pocs metres una de l'altra. Aquesta, on hi haurà música, festa, danses i demés, serà a la Pista Coberta de les escoles.

Dilluns 28 serà la festa de Sant Vicent Ferrer. A tots els pobles de la Marina Alta fan festa o mitja festa. Cal destacar, a més dels pobles en festes ja referits, la festa de la Cova de Benidoleig, on són típiques les paelles, la fireta i més festa.

0 comentarios