Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA...porta en primeres pàgines la renúncia de l’alcaldessa. El adéu de una alcaldessa

LA PREMSA...porta en primeres pàgines la renúncia de l’alcaldessa. El adéu de una alcaldessa

Estava cantat. Hui tots els diaris que sovint pose més altres no tan corrents per a Gata, han eixit al carrer amb la notícia que ja donaven als seus digitals ahir des del migdia: la renúncia de l’alcaldessa. Versions n’hi ha per a tots els gusts i colors, algunes impressionants, de les que es diuen "fortes". Ja sabrem quan s’expliquen una o altres...

El diari LA MARINA PLAZA titula: "El adiós de una alcaldesa diferente". Al subtítol: "La dimisión de Ana María Soler por las luchas internas en el PP local ponen fin a casi siete años al frente del municipio" i "Algunas de sus peculiares decisiones, como la de apuntarse al paro al inicio de la legislatura, han marcado su paso por la política". Al mig de l’article titula: "Una renuncia en pleno conflicto interno del PP local". Ací teniu l’extens article que dona una de les versions que vos deia:http://lamarinaplaza.com/2014/03/26/dimite-la-alcaldesa-de-gata/.

Un altra versió completament diferent la que publica els diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV: "Dimite la alcaldesa de Gata (PP) tras denunciarla un vecino por prevaricar" titula. Al subtítol: "Ana María Soler, que está enfrentada al presidente local de los populares, esgrime motivos personales para su renuncia. «No estoy imputada ni he malversado», afirma la edil dimisionaria". Resumix unes claus: "Las claves: La querella contra Soler, la edil que la sucederá en el cargo y otro concejal popular viene por su inacción por el ruido de un "pub", i "Compromís aboga por seguir trabajando desde la oposición y desactiva la posible moción de censura con el PSPV". Ací està l’enllaç a la notícia: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/03/27/dimite-alcaldesa-gata-pp-denunciarla/1484326.html.

Com sempre hi ha errades, a la secció de Benidorm/Marina Baixa (es veu que ara Gata està a la comarca veïna) del mateix diari es publica un curiós article amb foto inclosa: "El adiós. Se va en bici y envía un saluda a los alcaldes para anunciarles la dimisión". Ací teniu l’enllaç:http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2014/03/27/adios-bici-envia-saluda-alcaldes/1484323.html.

El diari LAS PROVINCIAS, a la seua secció de la Marina, publica: "Las luchas internas en el PP de Gata de Gorgos abocan a la alcaldesa a presentar la dimisión". Al subtítol: "Ana María Soler renuncia también a su acta de edil y explica que se debe a «motivos personales surgidos tras una serie de circunstancias de difícil reflexión»". Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://www.lasprovincias.es/v/20140327/alicante/luchas-internas-gata-gorgos-20140327.html.

Finalment, també el diari EL PAÍS digital a la seua secció de la Comunitat Valenciana, titula: "Dimite la alcaldesa popular de Gata de Gorgos" i al subtítol: "El PP tiene seis ediles, el PSPV cuatro y el Bloc tres". La informació és de l’agència EFE. Ací està l’enllaç: http://ccaa.elpais.com/ccaa/2014/03/26/valencia/1395839023_671449.html.

A la fotografia, una de les imatges institucionals de l'alcaldessa, procedent d'un programa de festes patronals.

FONTS: diaris LA MARINA PLAZA, INFORMACIÓN, LAS PROVINCIAS i EL PAÍS. Hui dia 27-3-2014.

 

0 comentarios