20140326133159-ana.png

La informació que vos passe no tocava haver-se produit mai, de fet és insòlita al poble. L’ALCALDESSA HA PRESENTAT LA DIMISSIÓ.

Els rumors que anaven pel poble s’han confirmat. Ahir, poc es notava al plenari, però hi havia cares series. Hui, de bon matí, l’alcaldessa s’ha acomiadat dels treballadors de l’Ajuntament i ha continuació ha redactat el següent comunicat:

"Jo, Ana María Soler Oliver, amb DNI número 73.988.366-B, amb data d’avui, vint-i-sis de març de dos mil catorze.

RENUNCIE a l’acta de regidora del Grup Popular i l’acta d’Alcaldessa presa el dia 11 de juny de 2011 a l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

Aquesta iniciativa la prenc per motius personals sorgits després d’una sèrie de circumstàncies de difícil reflexió, que m’han portat a donar per conclosa una època marcada per la meua persona en la gestió municipal, i agraint a totes les persones que han confiat en mi.

Avance així, la meua decisió de retirar-me, cosa que anava a produir-se de forma natural al final d’aquesta legislatura, per facilitar la transició en benefici del poble de Gata."

Ara, tots a reflexionar, a qüestionar-nos...Temps hi haurà. Per què s’ha arribat a aquesta situació?. Què passarà ara? Al llarg de la jornada i la setmana parlem de tot això i de la figura de l’alcaldessa, que ha renunciat hui de la seua acta de regidora i primera mandatària del poble.