Facebook Twitter Google +1     Admin

NOTÍCIA IMPORTANT PER AL POBLE DE GATA: RENÚNCIA COM A ALCALDESSA I REGIDORA, ANA MARÍA SOLER OLIVER

20140326133159-ana.png

La informació que vos passe no tocava haver-se produit mai, de fet és insòlita al poble. L’ALCALDESSA HA PRESENTAT LA DIMISSIÓ.

Els rumors que anaven pel poble s’han confirmat. Ahir, poc es notava al plenari, però hi havia cares series. Hui, de bon matí, l’alcaldessa s’ha acomiadat dels treballadors de l’Ajuntament i ha continuació ha redactat el següent comunicat:

"Jo, Ana María Soler Oliver, amb DNI número 73.988.366-B, amb data d’avui, vint-i-sis de març de dos mil catorze.

RENUNCIE a l’acta de regidora del Grup Popular i l’acta d’Alcaldessa presa el dia 11 de juny de 2011 a l’Ajuntament de Gata de Gorgos.

Aquesta iniciativa la prenc per motius personals sorgits després d’una sèrie de circumstàncies de difícil reflexió, que m’han portat a donar per conclosa una època marcada per la meua persona en la gestió municipal, i agraint a totes les persones que han confiat en mi.

Avance així, la meua decisió de retirar-me, cosa que anava a produir-se de forma natural al final d’aquesta legislatura, per facilitar la transició en benefici del poble de Gata."

Ara, tots a reflexionar, a qüestionar-nos...Temps hi haurà. Per què s’ha arribat a aquesta situació?. Què passarà ara? Al llarg de la jornada i la setmana parlem de tot això i de la figura de l’alcaldessa, que ha renunciat hui de la seua acta de regidora i primera mandatària del poble.

Comentarios » Ir a formulario

gravatar.comAutor: anonima

L'any 97 ja va renunciar un alcalde, Vicent Font. Insolit ho dius per que ara es dona??

Fecha: 28/03/2014 15:22.


Autor: CRONISTA DE GATA

A "anonima". No és cert. L'any 1997 va deixar l'alcaldia Vicent Font perquè li van fer una moció de censura, no perquè va renunciar. Si recordes, va accedir a l'alcaldia el ja difunt Gabriel Feliu, amb la unió dels vots del PP i de UV.

Fecha: 28/03/2014 16:59.


Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris