Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

A UNA SETMANA DE L’EFEMÈRIDE, la gran nevada de fa 31 anys (12-2-1983)

A UNA SETMANA DE L’EFEMÈRIDE, la gran nevada de fa 31 anys (12-2-1983)

S’en recordeu d’aquella nevada de fa 31 anys. Va ser "darrer dissabte" el dia 12 de febrer de 1983. Va ocórrer a mitjan vesprada. Com ja vaig fer l’any passat, en tota aquesta setmana, obric la possibilitat de que m’envieu fotografies d’aquella nevada, per si voleu que les publique. Com sempre, teniu el meu correu a la portada del blog, a la part dreta de dalt. Des de hui i fins el dia 12 farem un xicotet especial, recordant aquells dies de neu, peripècies i paisatges blancs. 

Jo aniré posant fotografies, de hui al mateix dia 12. Aquest any coincidirà en dimecres, no dissabte com en 1983. Si teniu fotografies d’aquells dies, en els quals varem gaudir del mantell blanc, de les mil i una relliscades, podeu remetre-les o publicar-les inclús vosaltres mateixa per mig del facebook. El que es tracta és de recordar aquella gran nevada de la vesprada del dotze de febrer de mil nou-cents vuitanta-tres.

Ara vos pose una fotografia de com estava aquella vesprada el Passeig d’Alacant, davant del xicotyet parc infantil que hi havia. Al fons, com sempre i aquesta vegada molt nevat, el Pare Montgó.

0 comentarios