Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...la Llei de l'Avort a la Marina Alta

A voltes amb la llei. Titula hui el diari INFORMACIÓN: "El PP se subleva en la Marina Alta contra la Ley del Aborto de Gallardón". Firma l’article A.P.F, però en el cas de Gata l’última frase que diu no és del tot correcta: "En Gata, donde la alcaldesa, Ana María Soler, también es del PP, a falta de una moción contra la nueva ley del aborto, se aprobaron dos. PSPV y Bloc presentaron cada uno su propuesta. Se bastaban para sacarlas adelante, ya que Soler está en minoría. Pero la edil popular María Rosa Signes se abstuvo y allanó un poco más el camino." -De ahí es deduix: no és el cognom Signes sinó Simó i no pot aplanar més el camí, si estava ja decidit al ser majoria-.

Al consistori de Gata, cal dir que hi ha coses més importants hui per hui que parar-se a debatre i debatre més les mocions, però diran els nostres polítics: "Això ve de dalt...".

Podeu llegir tot l’article al següent enllaç: http://www.diarioinformacion.com/marina-alta/2014/01/31/pp-subleva-marina-alta-ley/1463918.html.

FONT: diari INFORMACIÓN 31-1-2014.

2 comentarios

Vicent Fornes Perez -

Molt ben dit Miquel, Al consistori de Gata i en el conjunt de la nació hi ha coses més importants. Cal donar-li un toc a Gallardon per a que arregle el desgavell del seu Ministeri i es deixe de marejar la perdiú.


Anónimo -

Allanar más el camino vol dir més del que estava Ara no es 7 contra 6 ara es 7 contra 5. La prensa ja sabia que sense la abstenció era lo mateix