Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

"LA MIRADA DEL PERÚ" CONVOCA A TOTS PER A CONÉIXER LA TASCA DEL MISSIONER GATER VICENT FONT AL PAÍS ANDÍ

"LA MIRADA DEL PERÚ" CONVOCA A TOTS PER A CONÉIXER LA TASCA DEL MISSIONER GATER VICENT FONT AL PAÍS ANDÍ

Dos rectors que conviuen amb ell ho explicaran dissabte dia 25, a les 20.30 hores; esteu tots convidats

Serà al saló d'actes dels locals del Centre Parroquial "Verge del Carme", dissabte 25 de gener a les 20,30 hores. L’associació "La Mirada del Perú", ONG que té per missió recaptar voluntaris per la causa, ha organitzat aquest event, junt amb la parròquia de Gata. Els rectors Padre Danilo i el Padre Alfonso faran una presentació del col·legi i de la llavor missionera del Pare Vicent Font. Explicaran per mig de diapositives, el seu testimoni i vídeos la tasca que el missioner gater Vicent Font està portant a terme al Perú, a la zona de Desesep, i a l’escola de Santo Tomás de Villanueva. Serà una bona oportunitat per conéixer de primera mà com es desenvolupa la feina d’aquests missioners.

DESESEP es un poble jove, de 2009, ubicat al desert dins de la jurisdicció de la Parròquia de Santa Rosa de Ancón, km 43 de la panamericana nort a l'extraradio de Lima, capital del Perú.

A la imatge, un moment de la festa fi de curs fa unes setmanes, amb el Pare Vicent Font parlant als escolars, mares, pares i mestres.

 

0 comentarios