L'ATLETA GATERA CHRISTINA MALLETT, PÒDIUM A DAIMÚS I DÉNIA

L’atleta gatera Christina Mallett va superant-se poc a poc a ella mateixa, conseguint molts bons registres. Les dues últimes curses han resultat tot un èxit. A la II Cursa Popular de Daimús (València) celebrada el passat 20 d’octubre va quedar primera a la seua categoria, veterana A femení. Va ser 97 a la general i va marcar un temps de 53 minuts i 56 segons, a una mitja de 4,16 el kilòmetre. De dones, va ser tercera, per darrere de Maxime Mckinnon i Carmen Torregrosa.

Més cap ací en el temps, fa dos setmanes, el 27 d’octubre va tornar a fer pòdium a la cursa 10 k, Premi Ciutat de Dénia. Va quedar primera sénior femení amb un temps de 43 minuts i 25 segons, sent el 27 el lloc de la general.

Christina (per als que no la conegueu us diré que és la dona de Porró) continua la seua preparació i continua acudint a les distintes curses que marca el calendari.

A la composició teniu a Christina a Daimús (dalt) i a Dénia (baix) dalt del pòdium.