Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.254, la del dia 22/9-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.254, la del dia 22/9-

Nova foto de la col·lecció del sempre recordat Paco Baños, també de festes. Corresponia al dia 22/9. Era l'any 1977, primer en la que s'elegia per sort regina infantil. Va eixir elegida Rosa María Grimalt Caselles -per cert, la seua parella va ser el quintet Santiago Vives, el meu germà, i van ser els primers en pujar a l'escenari-. Feia ja set anys que elegien per votació popular a Gata regina major.
A la fotografia podeu veure amb la corona a la reineta i a dos festeretes seues, una d'elles filla de Rosita i Ignasio. De nou, els col·laboradors de la festa que es feien la foto. El fotògraf ja era Salvador Pons. Agatxats estaven Paco Baños -amb ulleres-, Charo i Rondeta. Darrere, d'esquerra a dreta mirant la foto: Pascual "el cartero", Felipe, Ana Mari -l'actual alcaldessa-, Sebastián Francisco, Fina Coloma, Antonio Grimalt "Carabassa" i Vicente Signes "Vicentet".

Observeu també que per darrere apareix un matrimoni del carrer la Lluna i el pare de Pepe Cervera, el ti Vicent que era porter del cinema La Paz. També vegeu a Ca Teresa "els Plats" sense xaflà perquè s'haureu donat compte que estaven al carrer Calvo Sotelo abans, ara Signes.

1 comentario

vicent fornes perez -

Les persones que, en efecte, eren els col.laboradors de les Festes,y Que segons manifestacions escrites d'aquells anys sobre l'asfalt no sobre el paper paper, es menjaven les gambes. Que temps? JeJeJe.