20130928224831-festes77-2.jpg

Nova foto de la col·lecció del sempre recordat Paco Baños, també de festes. Corresponia al dia 22/9. Era l'any 1977, primer en la que s'elegia per sort regina infantil. Va eixir elegida Rosa María Grimalt Caselles -per cert, la seua parella va ser el quintet Santiago Vives, el meu germà, i van ser els primers en pujar a l'escenari-. Feia ja set anys que elegien per votació popular a Gata regina major.
A la fotografia podeu veure amb la corona a la reineta i a dos festeretes seues, una d'elles filla de Rosita i Ignasio. De nou, els col·laboradors de la festa que es feien la foto. El fotògraf ja era Salvador Pons. Agatxats estaven Paco Baños -amb ulleres-, Charo i Rondeta. Darrere, d'esquerra a dreta mirant la foto: Pascual "el cartero", Felipe, Ana Mari -l'actual alcaldessa-, Sebastián Francisco, Fina Coloma, Antonio Grimalt "Carabassa" i Vicente Signes "Vicentet".

Observeu també que per darrere apareix un matrimoni del carrer la Lluna i el pare de Pepe Cervera, el ti Vicent que era porter del cinema La Paz. També vegeu a Ca Teresa "els Plats" sense xaflà perquè s'haureu donat compte que estaven al carrer Calvo Sotelo abans, ara Signes.