Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOVA SÈRIE: LES MESTRES I ELS MESTRES D’ABANS...AQUELLS RECORDS

NOVA SÈRIE: LES MESTRES I ELS MESTRES D’ABANS...AQUELLS RECORDS

La segona introducció de la sèrie, abans de començar individualment per cada mestre o mestra, la porte al blog per a posar la foto que teniu dalt.  Si la primera introducció ens mostrava a les mestres d’aquells anys 60 i 70 del segle XX, esta fotografia que pose ara agrupa a tots, les mestres i els mestres quan es va inaugurar, quan va començar el Grup Escolar.

S’ha pogut apreciar pel facebook l’enyorança dels gaters per aquells records dels mestres d’abans. De segur que teniu moltes anècdotes amb este mestre o aquella mestra. Amb Don Joaquín, Don Antonio Vives, Don Fernando, Don Adolfo o Don Francisco -el director que més anys va estar al càrrec-, entre altres. Amb Donya Anita, Donya Rosa, Donya Mercedes, Donya Teresa, Donya Pepita, Donya María Rosa o Donya María, entre altres. O inclús algunes persones més majors han pogut tindre altres mestres.

Totes les anècdotes, les curiositats i potser, perquè no, alguna fotografia, podeu contar-la bé al blog, bé al facebook de "Cronista de Gata" o bé al correu que teniu a la columna de la dreta de la portada del blog (mivisig@gmail.com).De segur, que anirem entre tots conformant eixa història-homenatge dels mestres del nostre poble, que es mereixen tot el respecte i tota la consideració de tots els seus alumnes, els centenars de xiquets que han passat per les escoles del poble i finalment pel Grup Escolar.

A la fotografia teniu: darrere, d'esquerra a dreta mirant la foto: els mestres, Don Nicolás, Don Antonio Soler, Don Fernando, Don Francisco, Don Joaquín, Don Antonio i Don Adolfo. Davant, les mestres: Donya Mercedes, Donya María Rosa, Donya Anita, Donya Tonica, Donya Paquita, Donya Rosa, Donya Teresa, Donya María i Donya Maruja.

0 comentarios