Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARTICLES DESTACATS: FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) nº85 (Publicat el 7 de juliol de 2010)

ARTICLES DESTACATS: FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) nº85 (Publicat el 7 de juliol de 2010)

S’han celebrat les festes de la Font del Riu i hui és Sant Joan. Divendres serà la discomòbil que s’ha quedat pendent per la pluja. Amb este ambient de festa al barri, es bó que recordem aquella fotografia que els va fer el fotògraf Pons al voltant de 1983-1985 als homes de la Font del Riu.

Us pose el text com deia aquell 7 de juliol de 2010, quan es va publicar aquesta fotografia antiga nº 85:  

"Ja anem com el temps, una fotografia cada dia. Fa sols dos setmanes que van acabar les festetes de La Font del Riu. La fotografia de PONS, mostra als primers festers que van encetar fer bous al carrer Lepanto. En color i no molt vella, enguany ha complit 30 anys la festa. La fotografia és d´inicis dels anys 80.

El veïnat del barri i Gata recorda aquestos homes com els precursors de la festa, que hui es fa al voltant de sant Joan. A la fotografia i tots recolzant-se a les barreres:

Sentat, Vicente Piera; agatxats: Miguel Serra, Manolo Roselló, Pepe Orellana, Miguel Pedrós i Miguel Andrada. Amb cadira, Pepe Simó; de peu: Sebastià Simó, Juan Bequio, Emilio Signes, Ángel Navalmoral, José Ramón Monfort, Antonio Simó, Bernardo Costa i Juan Alonso."

*Cal ressenyar que d’aquells "fundadors" de la festa, ja no estan entre nosaltres Miguel Andrada, Juan Bequio, Bernardo Costa i Juan Alonso. A ells i a la resta dels primers festers que van treballar per la Font del Riu va dedicat aquest article.*

0 comentarios