Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. ACABA LA TEMPORADA AL LLOC 7é

Va obtenir un meritori empat front al líder (2-2) dissabte al camp municipal de Les Costeres

David Molines marca vint-i-cinc gols, a la seua segona temporada com a sénior

El Gorgos tanca la temporada 2012-2013 en un bon lloc, de la primera part de la taula de classificació. Després del partit jugat a casa dissabte front al Alicante Recreativo, líder del grup, on va empatar a dos goles, el Gorgos Club de Futbol acaba en el lloc 7é, de dèsset equips que tenia la classficiació. Els gaters han fet un total de 57 punts. Dels 32 partits disputats, 15 els ha guanyat, 12 els ha empatat i 5 els ha perdut. Han estat molt gols a favor 89 (cinqué equip més golejador) i 51 en contra.

Ara sols resta felicitar a tots els jugadors aixina com als preparadors i directiva, per la campanya regular i prou bona que han fet i esperar que el pròxim curs pujen més alt.

Ara vos deixe amb les paraules de reflexió que, per mig del facebook, pronunciava hui un dels jugadors destacats David Molines:

"No se per on començar. S'ha acabat la temporada de futbol, una temporada plena de moments increïbles, tan bons com no tant bons. Un any que no serà fácil d'oblidar. Desde el meu punt de vista ens ho hem passat de puta mare i pense que l'equip també. Jo aquesta temporada he disfrutat com un xiquet. Hi han hagut moments que ens hem enfonsat però pense que hem sigut uns grans lluitadors i hem lluitat fins al final, encara que no hagem passat de la setena posició, pero bé,no està gens malament, hi ha que ser positius i pensar en la pròxima temporada. Personalment hem quede amb els 25 gols que he marcat, una xifra prou elevada per a ser el segon any en l'equip sénior amb el Gorgos i acabe la lliga molt content. Done les gracies a tot l'equip i sobre tot als entrenadors que sense ells tot açó no haguera estat posible".
 

FONT: Facebook, pàgina de David Molines.

 

 

 

1 comentario

Manolo -

Mi felicitación a la directiva, entrenador, delegado, jugadores del Gorgos C.F. por la temporada realizada. Han hecho que la gente vuelva al campo, habiendo partidos en los que había un montón de seguidores...debemos seguir apoyandoles....