20130512230539-b043futbolistes-copia.jpg

(PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ)

La foto antiga corresponent al divendres 10 de maig és de la col·lecció de Jaime Signes ("Monica") i torna a ser de futbol i dels equips que es formaven al caliu d'algun bar, com el "Bar Argentino" o "Bar Chaparro" i altres. Els trofeus sempre estaven pel mig. Dos equips formaven al camp de futbol. Havien format part del Gorgos o eren simples aficionats que es posaven la camiseta i a jugar i córrer. Intente dir-vos qui són tots, encara que no tots els puc conèixer. Vosaltres mateix, si voleu, podeu completar-los.

Plantats, d'esquerra a dreta: Antonio Font "Corder", Sereno, l'altre no el reconec, Paco Moncho, Miguel "l'argentino", Pepe Diego (fins ací van de roig), Jaume "la Pita", Serra el major, Orellana, Miguel, Santiago Sendra, l'altre no el conec, Morató, Ángel i Vicente. Els de darrere no els conec, ni el que està mig agatxat.

Agatxats, d'esquerra a dreta: Manolo Poveda, Paco Marsal, Antoniet, Vicent Font "Corder", Jaime Vives, Miguel Serra, Juan Arabí, Jaime "Monica" i Ripoll, el major.