Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REPORTATGE GRÀFIC DELS AVENTURERS GATERS DEL MAROC CHALLENGE 2013, JACOBO I JOAN MIQUEL

REPORTATGE GRÀFIC DELS AVENTURERS GATERS DEL MAROC CHALLENGE 2013, JACOBO I JOAN MIQUEL

Prompte tindrem l’experiència contada per ells en primera persona

Al reportatge gràfic, hi ha fotografies que valen més que mil paraules

Ells han posat al facebook moltes fotografies, plasmant així l’aventura que van fer. Jacobo Pedrós i Juan Miguel Gavilà, dos joves gaters que del 23 al 29 de març es van llançar al recorregut de 2.000 kilòmetres  per pistes, deserts i carreteres marroquines. I va ser tot una aventura i si no ho creuen miren el reportatge gràfic.

 

L’eixida es donava a Xàbia (Alacant), des d’on la caravana va creuar cap a Motril i després cap al continent africà. Este peculiar "raid low cost" tenia un caràcter solidari i sols estava obert a turismes i totterrenys matriculats abans de 1997. El cotxe que ells portaven també. Els participants, a més de gaudir d’una experiència única de 2.000 kilòmetres repartits en sis etapes, van aportar el seu granet de sorra al projecte solidari que l’organització impulsa per a millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes marroquins de la població Hassi El Begaa.

Molta gent de Gata i comarca, van "carregar" en el bon sentit de la paraula a Jacobo i Juan Miguel, per a que ho repartiren entre els més desvalguts del Maroc. La Maroc Challenge 2013 ha contat amb dos paisans gaters als que devem felicitar perquè han tornat a casa i estan bé. Per a ells ha estat una gran experiència.

També podeu consultar el vídeo de l’organització. Ací està l’enllaç: http://marocchallenge.es/video/video/show?id=6349939%3AVideo%3A72271. Eixos són ells. Un altre vídeo més complet i més llarg el teniu a Youtube. Ix tot i alguna vegada es veuen ells. Ací està l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AiabSGoOxHA.

 A la composició fotogràfica, diversos moments del periple marroquí dels gaters.

FONTS: Jacobo Pedrós i Juan Miguel Gavilà / Team Portal de la Marina / Maroc Challenge 2013

 

0 comentarios