Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MES DE LA MÚSICA. LA BANDA HO CELEBRARÀ AMB 10 NOUS INTEGRANTS I NOU DIRECTOR

MES DE LA MÚSICA. LA BANDA HO CELEBRARÀ AMB 10 NOUS INTEGRANTS I NOU DIRECTOR

Dissabte 17 entren 10 nous músics joves i un nou director

Dirigirà la banda Unió Musical de Gata Joan Valentí Giménez

El calendari del mes de novembre ve molt carregat d’actes, en quant a la música es referix. La nostra banda de música, la Unió Musical de Gata festejarà a Santa Cecília, amb la novetat de deu nous integrants i un nou director que s’incorporarà, per primera vegada, al passacarrer d’arreplegada dels nous músics. Dissabte que ve, dia 10 de novembre, es repartiran els llibrets de Santa Cecília 2012, en el qual el que us escriu també hi col·labora. Allí es podran consultar tots els detalls de la programació de la festivitat.

La tradicional cercavila per a recollir als nous deu integrants serà dissabte 17 de novembre i aquest dia també hi haurà un onzé nou integrant de la banda. És una entrada especial, perquè apareixerà el nou director Joan Valentí Giménez, que sustitueix a Jaume Signes, que va fer el seu últim concert el dia de la revetla. Al llarg de dos mesos pràcticament els músics han estat provant amb alguns directors fins que al final s’ha fet l’elecció.

La següent setmana serà per al sopar de germanor, dissabte 24 al restaurant Canor i finalment, la festa de Santa Cecília serà enguany el dia que coincidix amb Santa Caterina, diumenge 25 de novembre. Hi haurà passacarrer, la típica fotografia de tota la banda amb els onze nous integrants, la processó amb la imatge de Santa Cecília, del Casal de la Música a l’església i la missa solemne.

A la imatge, teniu els deu nous músics que entren enguany a la banda.

Ja us donaré més detalls, una vegada tinga el llibret.

0 comentarios