Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -930, del dia 31/10-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -930, del dia 31/10-

A vegades porte a aquesta secció dibuixos, gravats o algun altre material que no és la fotografia propiament dita. En aquesta ocasió és un dibuix d'un conegut pintor alacantí que porta el nom artístic de Antogonza, com podreu comprovar al lateral del dibuix. Antonio González "Antogonza" va nèixer a Salamanca en 1934, passant a residir a Alacant. Va estudiar a Ávila i Madrid, ampliant coneixements a França, Suïssa, Alemanya, Holanda, anglaterra i altres païssos europeus. Ha desenvolupat una àmplia llavor com a il·lustrador de llibres. Els seus paisatges, com és este de Gata, bodegons i marines són molt curiosos, donat que se situen a la frontera de l'abstracció, conservant determinats rasgos figuratius.

A la imatge que teniu al blog representa el poble de Gata bolcat cap al riu i dins d'ell una barxa de palma. Comn sempre, també apaareix al fons el Montgó. El dibuix va ser publicat en un especial que es titulava "Gata de Gorgos, escaparate artesano de la Marina Alta" al diari Información d'Alacant. Era el viatge, l'excursió del cap de setmana preparada pel Garcia Pomata. Corria l'any 1988, era el 18 de novembre, divendres.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "Exiliat":
Et puc fer en gran el dibuix de Antogonza i si em dius el teu correu (el meu el tens a la columna de la dreta del blog, dalt a la secció "Acerca de") te'l puc remetre, es quedarà prou bé.

Exiliat -

Recorde que este dibuix l'utilitzaven abans en l'escola per colorejar. Feia molt de temps que l'estava buscant. Hi ha alguna manera de descarregar-lo?