20121030225517-serrillars.jpg

Medi Ambient vol conscienciar a la població per a estalviar energia

Amb la intenció de conscienciar a la població per a l’estalvi d’energia, la regidoria de Medi Ambient de l’ajuntament de Gata ha organitzat la setmana del Poble Sostenible del 5 a l’11 de novembre.

Durant tota la setmana, a través de l’Agència Provincial de l’Energia i de l’empresa Enertec,  es realitzaran al CEIP Santíssim Crist i a l’Institut de Gata tallers dirigits als escolars.

Dijous 8 de novembre, a partir de les 19 hores, s’impartirà una xerrada sobre l’estalvi d’energia en les nostres cases. I durant tota la vesprada hi haurà exposició de vehicles sostenibles a l’esplanada del Centre Social.

Dissabte 10 de novembre el GEG ha organitzat la II Volta memorial Alfons Grimalt-Carabassa, una marxa per les sendes del Serrillàs que tindrà la eixida a les 9 hores des del carrer penyò.

Les activitats es tancaran amb el dia de la Bicicleta que se celebrarà diumenge 11 de novembre. A partir de les 10 hores s’iniciarà una ruta en bici fins al paratge de la Rana on s’esmorzarà i hi haurà un sorteig de regals d’obsequis de Boronat Bicicletes. Les inscripcions es poden fer a la Tourist Info de Gata.

La campanya Gata, poble sostenible ha estat organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gata amb la col·laboració de l’Agència Provincial de l’Energia, Prosolia, Enertec, Solarmassel i Bicicletes Boronat.

A la fotografia de "wakiwiki" publicada a www.panoramio.com, la vista que es contempla del poble de Gata des del Serrillàs.

FONT: Gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata.