Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...? que l'enllaç Vila-Monfort va ser molt sonat a Gata, el 27 de setembre de 1926

Antonio Vila Tur, pare del "metge Vila", i Remedios Monfort Leida "hija del reputado fabricante de Gata don Matías" es van casar el 27 de setembre de 1926. Diversos diaris d’Alacant recollien en les seues pàgines tant la demanada de mà com la mateixa boda. Pel que fa a la demanada deia el "Diario de Alicante" el dia 21 de juliol d’eixe any que "Entre los futuros esposos se han cruzado sendos y valiosos regalos". "Lindísima", "encantadora" i "distinguida señorita" eren les delicadeses que li posaven a la núvia.

El dia 27 de desembre de matinada, com manava la tradició, es van casar "en el cercano pueblo de Gata de Gorgos" deia el "Diario de Alicante" els nuvis que he comentat "habiendo apadrinado el acto don Jaime Crespo y doña Remedios Bermejo". Això sí "la ceremonia se ha celebrado dentro de una gran intimidad, por encontrarse la novia de riguroso luto".

I sabeu on van anar els primers dies del viatge de noces? a "la magnífica finca que la novia posee en Jávea, cercana a la playa". Després "saldrán de viaje por las principales capitales de España".

FONTS: "Diario de Alicante" Any VII, nºs 4.644 i 4.690 i 4696, dels dies 21 de juliol, 20 i 27 de setembre, de 1926. // http://prensahistorica.mcu.es.

0 comentarios