Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...? que a novembre de 1924 Gata va patir dos forts successos

Es tractava d'una xica que es va llevar la vida i d'un incendi. En vint dies de diferència van ocórrer a novembre de 1924 els dos successos. Havia desaparegut una xica el 31 d'octubre. A la matinada del dia 3 de novembre la van trobar dins d'una cisterna de la casa d'una dona. Els mateixos veïns van traure el cadàver i va ser transportada al depòsit judicial.

A més de la jove desapareguda i trobada a la cisterna es va produir el 23 de novembre un incendi, a consecuència del desprendiment d'un cable elèctric. es va incendiar la carpinteria situada al carrer l'Estació, propietat de Francisco Signes Signes, el qual tenia 35 anys. Deia el "Diario de Alicante" del dia següent que "Las pérdidas fueron de escasa consideración por haber sido sofocado rápidamente el fuego".

FONTS: diari "El luchador; diario republicano" Any XII, Nº 3.940, i "Diario de Alicante Any XV, Nº 3.909, del 4 de novembre de 1924, i el "Diario de Alicante" Any XV, Nº 3.923, del 24 de novembre de 1924. // http://prensahistorica.mcu.es.

0 comentarios