Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...? que en 1924 el tren va atropellar un carro a Gata

"De la provincia. Gata: El pez gordo.... Començava així l'article del dia 12 de setembre de 1924 del diari "El luchador..." comentava l'atropell del tren a un carro del veí de Gata Benito Signes Soler. Creuava el pas a nivell pel kilòmetre 43 de la línia de la Marina. Passava un tren mercancies. Al diari posava que l'encreuament del carro va ser "un desgraciado acierto" perquè just passava el tren que "arrolló y destrozó el carro, matando a un pollino que tiraba del vehículo". Diu que Signes "quedó maltrecho" al tirar-lo el tren a certa distància, però indicava que les lesions que patia eren "afortunadamente leves".

El "Diario de Alicante" el mateix dia també comentava el succés amb el títul: "Accidente en la vía". El final era el millor: "Sufrió el conductor del carro heridas de consideración y el carro desperfectos de importancia".

FONTS: diari "El Luchador: diario republicano" Any XII, Nº 3.896, i "Diario de alicante" Any XV, Nº 3.865, tots dos del dia 12 de setembre de 1924. // http://prensahistorica.mcu.es.

0 comentarios