Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AMICS DEL TERCER MÓN FA ENTREGA DE 1.300 EUROS AL CENTRE D’ACOLLIDA DELS GERMANS FRANCISCANS DE GANDIA

AMICS DEL TERCER MÓN FA ENTREGA DE 1.300 EUROS AL CENTRE D’ACOLLIDA DELS GERMANS FRANCISCANS DE GANDIA
( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )
 
Els diners els van recaptar al novenari del Crist, enguany
 
També va assistir el missioner Vicente Berenguer, que junt amb Paquitina la seua germana són les ànimes d’aquestos projectes
Vicente Berenguer rebrà demà dia 9 l’alta distinció de la Generalitat Valenciana
 
Els membres de la  ONG "Amics del Tercer Món", encapçalades pels tres germans, Vicente, Paquitina i Vicenta Berenguer Llopis, van fer entrega ahir diumenge del donatiu destinat al Centre d’Acollida dels germans franciscans que te l’orde a Gandia. Tot allò que el grup va recaudar a les col·lectes del novenari especial que es va fer al mes de juliol pels carrers i places de Gata. Elles cantaven i no cap dubte que ho fan molt bé i la gent gatera posava el donatiu. La Parroquia de Sant Miquel Arcàngel també va posar el seu donatiu per a eixa causa tan noble i caritativa, sobre tot en aquests temps tan necessaris. Tot plegat els donatiu va ser de 1.300’10 euros.
El grup no va deixar les guitarres i les veus a Gata i les va portar també ahir a Gandia, on van amenitzar la missa, la qual cosa demostra la seua tasca allí on es troben. Noelia Martínez, una de les integrants del grup i en nom de la ONG "Amics del Tercer Mòn" de Gata ha comentat: "estem molt agraits a tot el poble i la Parroquia  per el seu suport".
 
Pel que fa al premi que demà rebrà el missioner Vicente Berenguer Llopis, cal dir que ell també va estar present al lliurament d’aquest donatiu, com es pot apreciar a la fotografia. Quan posava la notícia al blog fa uns dies, Rosa Pedrós feia el següent comentari, que tampoc té perdua pel sentiment que deixa: "Quin orgull de part d’Amics del Tercen Món, estic plorant d’alegria. S’ho mereix tot, és una gran persona. I també aquest premi és per a tots nosaltres, que hem fet realitat moltes coses en Moçambic i a la volta em tingut moltes recompenses. Mestres feiem coses per recaudar diners, ens hem conegut, hem fet amistats per a tota la vida, ens hem rist moltissim. Totes hem tingut una segon mare "Paqui" que sense ella no haguera pogut ser possible. Gracies a totes, es un plaer compartir esta experiència en vosaltres".
Demà serà un gran dia per al missioner Vicente Berenguer i la seua família. Vicent Berenguer està al seu poble Teulada des d’agost i marxarà aquest matí, de nou, cap a Moçambic. En la festivitat del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, es farà l’acte institucional on se li concedirà la distinció de la Generalitat Valenciana. Des del blog també ens sumem a les felicitacions cap al rector missioner "Vicentín", que en algun lloc del seu cor també té present a Gata.
 
A la fotografia gran de la composició podeu vore a Vicente i Paquitina davant, per darrere a la seua germana Vicenta, i a totes les joves que formen part de "Amics del Tercer Món", junt amb els pares franciscans de Gandia. A les fotos menudes, el grup cantant.

1 comentario

Noelia -

Jo personalment, més que orgullosa de pertànyer al Grup Amics del Tercer Món, em sent agraïda per haver pogut formar part d' algo tan bonic. Per que sense donar-nos compte i fent algo que ens agrada molt, 'CANTAR' , ajudem a altres persones necessitades. A més i com diu Rosa, en el Grup he trobat unes amistats que són per a tota la vida i una segona mare Paquitina, la qual és per a tots un exemple de vida ha seguir. Si, pense que he tingut molt sort ja que fent algo que m'agrada he pogut al mateix temps ajudar un poc als altres i rebre tant afecte de totes les persones que formem part d'este grup. Gràcies a tots." Un desig, que seguim junts per molts, anys.