Des de quina part del món?. Sabeu que dia a dia aniré posant aquesta entrada, que donarà peu als vostres comentaris. Si entreu al blog, el visiteu, des d’algun lloc, ja sabeu podeu comentar-ho i també dir la vostra opinió i que feu allà, si teniu inclús nostàlgia, que de segur que sí, del poble de Gata. I si eres gater d’adopció igual.

Les respostes ja han començat. Hi ha sols una: PERÚ, Vicent Font Pedro.

En les últimes hores, s’ha afegit dos respostes més: una de SILLA (València). Una persona "Anònima" diu: "Jo ho visite des de prop de València (Silla), i com Vicent, és estar en el teu poble, almenys un ratet".

Des de la mateixa capital, València, ho fa Mª Josefa Salvá Ferrer. Ella diu: "Desde Valencia y así estoy al corriente de todas las actividades y novedades de Gata".

Des de Cerdanyola del Vallés (Barcelona) ho fa Vicente Pedro que diu: "Este blog nos hace estar más cerca de gata. Enhorabuena".

Finalment Manolo escriu: "Desde Gata, no hay día que pase que no le de un vistazo a lo que coloque nuestro Cronista de Gata de Gorgos, buena labor la que realiza, para tenernos informados".
PER TANT, AQUESTA ÉS LA GEOGRAFIA A DIA DE HUI DEL BLOG, FINS ARA:

1-PERÚ; 1-SILLA; 1-VALÈNCIA; 1-CERDANYOLA DEL VALLÉS (BARCELONA) i 1-GATA (representant als centenars de persones que entren dia a dia).

GRÀCIES A TOTS I SEGUIRÉ POSANT LA GEOGRAFIA DEL BLOG.