Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA...de la primera missa de Juan Sivera a la seua parròquia de Xàbia

LA PREMSA PARLA...de la primera missa de Juan Sivera a la seua parròquia de Xàbia

"Xàbia se vuelca con Juan Sivera en su primera misa". Eixe és el titular de hui dimarts de LAS PROVINCIAS (La Marina). Al subtítul diu: "El nuevo sacerdote se emocionó al recordar a su tío Dionís y a "don Joaquín" durante la celebración religiosa". La redacció de Xàbia fa un resum i es publiquen sis fotografies de Tino Clavo referents a la primera missa que celebrava Juan Sivera a la seua parròquia de la Verge del Loreto de Duanes de la Mar, a Xàbia.

A l’acte hi van assistir molts gaters, ja que Juan Sivera s’ha guanyat a la feligresia de Gata, on ha estat fent la Pastoral durant tres anys. Això precisament és el que diu al paràgraf final del text publicat hui: "El nuevo cura continuará las celebraciones el próximo sábado en la parroquia de San Miguel Arcángel de Gata de Gorgos, localidad donde ejerció la pastoral".

Per llegir tot l’article, punxeu a l’enllaç: http://www.lasprovincias.es/v/20120529/marina/xabia-vuelca-juan-sivera-20120529.html.

Al fil de la notícia publicada, cal recordar com deia el diari que dissabte dia 2 de juny a la segona missa (19.30 hores) a la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata, Juan Sivera Henarejos celebrarà la seua primera missa ací al poble. Júniors, xiquets i grans, l’han tingut en gran estima mentre ha estat fent la Pastoral. En el temps del diaconat ha servit a la parròquia i, sens dubte, tindrà una gran acollida per la gent de Gata. Després està previst que es faça una picaeta. Ja ho sabeu. Si voleu recolzar al nou sacerdot del poble veí, Juan Sivera, ell estarà agrait i podreu xerrar amb ell al final de la missa i que us conte les seues vivències.

Us pose una de les fotografies del reportatge de hui a LAS PROVINCIAS, de les que és autor Tino Calvo.

FONT: Text diari LAS PROVINCIAS -La Marina- 29-5-2012. Foto: Tino Calvo.

0 comentarios