20120520222110-compo1.jpg

La primera dona ha entrat Antonia Valero Signes, del GEG

Un total de una hora, cinquanta-cinc minuts i trenta-dos segons ha invertit el corredor del Club Atletisme Cametes de Pedreguer Pablo Ramírez Mulet, en la Cursa de Muntanya "Els Tres Tossals" que s'ha disputat aquest matí, entre les 8 i les 12. La cursa i marxa ha estat organitzada pel Grup Espeleo Gata. Ha col·laborat la regidoria d'esports, Protecció Civil Marina Alta i altres entitats. Corredors i caminants han fet una ruta de 21,5 kilòmetres i mig. Han eixit del pati del Grup Escolar, per dins del poble, han travessat el riu i han pujat al Tossal de Llisinta, després al Tossal del Moro i finalment al Tossalaspre. Sendes, camins i muntanya.

La classificació masculina l'ha completada en els cinc primers llocs: Segon, Pedro José Martínez González; Pau Monreal Martínez, Casto Juan Recio i Jaume Ros Far, aquest últim del Club Llebeig de Xàbia.

Les dones del Grup Espeleològic de Gata, Antonia Valero Signes i Teresa Gregori Muñoz han entrat primera i segona a meta. Valero ha fet un temps de dos hores, quaranta-sis minuts i vint-i-nou segons. Yolanda García Alcalá, del Club La Faixa de Jesús Pobre ha entrat tercera.

Dir que en total han participat uns 280 corredors que han donat color i esport de muntanya al poble de Gata.

A les fotos teniu una composició dels trofeus (les típiques pedres del recorregut amb la gravació de "Els 3 Tossals", entrada d'una corredora a meta, personal de l'organització i corredors, i la fotografia que ha pujar al facebook Pepe "Sereno" de l'entrada a meta de la primera dona, Antonia Valero Signes)