20111231181148-resum2-copia.jpg

(PER A FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXEU ACÍ)

Com us vaig dir ahir, cada dia resumisc les notícies més importants publicades al blog del CRONISTA DE GATA al llarg de l’any 2011, que hui acaba, i al que li resten tan sols sis horetes. Hui repasse el mes de març, ja que va tindre prou notícies, igual que abril.

MARÇ 2011:

El dia 3 de març començaven els populars "darrers dies", setmana abans de la Quaresma.

La pluja feia acte d’aparició el dia 4, amb tan sols 5,6 litres, però la desfilada infantil del darrer divendres es suspenia per l’aigua. Al final es feien les disfresses al pati cobert de les escoles.

Cinc reportatges que després repetiria al programa de festes van donar molt comentaris: "Aquelles tendes i tendetes del record". (foto).

El dia 10 s’emitia el programa "Gormandia" dedicat a la Comissió de Festes de Gata, en el qual ells eren els protagonistes. (foto).

El mateix dia Xàbia i Dénia donaven suport a Gata, per la negativa al traçat imposat per Conselleria al respecte del gaseoducte. (foto). *Precisament hui últim de l’any pareix que hi ha un pas positiu, segons diu la premsa*.

El dia 12 s’inaugurava la piscina municipal i el camp de futbol de gespa artificial. La pluja tornava a ser protagonista i es tenia que fer la cerimònia al pavelló cobert (fotos).

El dia 13 de març la centenària de Gata, Francisca Costa Diego, complia 101 anys d’edat.

El mateix dia es clausurava el VIIé Ralli Fotogràfic de Gata amb gran èxit de participació.

El dia 19 es feia un curs de Kárate Okinawa Shorin-Ryu amb mestres del país oriental.

El dia 21 publicava el començament del projecte de Vicent Font al Perú per a fer una escola nova. (fotos)

El dia 23, el riu portava aigua al seu pas per Gata. Estrenava així l’any 2011. (fotos).

El 25 es presentava el projecte del nou gimnàs escolar, el que precisament substituïrà al que aquesta setmana acaben d’enderrocar. (foto).

El dia 27 es feia la XV Volta a Peu a Gata, segona del Circuit Comarcal Marina Alta. (fotos).