20111218212525-totsfotojb-copia.jpg

(PODEU FER LA FOTO DE TOTA LA FAMÍLIA DEL FUTBOL GATER, PUNXANT ACÍ)

La cantera del futbol gater s’ha donat hui cita al camp de "les Costeres" aquest matí, per a assistir a l’acte de presentació de l’Escola Municipal de Futbol, que coordina el ex-jugador i entrenador Juan Ivars "Migeta". A l’acte ha assistit la vicepresidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola del Futbol Base, Paca Mari Andrada al front; regidors; la regidora d’esports, María Rosa Simó, i l’alcaldessa, Ana María Soler.

Capitans i equips han anat desfilant i mostrant-se davant afeccionats i familiars. Ha estat la gran festa del futbol base del nostre poble. Cal assenyalar que des de els pre-benjamins fins als cadets tots formen la gran familia de l’escola, baix el paraigües esportiu de la Regidoria, ja que l'escola està gestionada per l'Ajuntament, i el Gorgos C.F, que dona el suport federatiu.

La fotografia facilitada per Jaume Boronat, membre del Foto Club "El Forat", associació que ha fet les fotografies de l’event, mostra a tots els participants en la presentació: xiquets, preparadors i autoritats. Agraïsc a Boronat la fotografia. En la propera entrada us posaré diverses fotografies de l’acte, fetes per Verónica Vives.