Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¿SABIEU...?...que el Centre Metge a l'Ajuntament es va posar en marxa en 1988

Per molts llocs ha passat el Centre Metge a Gata. Sabieu que a gener de 1988 es va posar en marxa el centre, darrere de l’Ajuntament al mateix Centre Social Integrat. Ocupava dos soterranis, planta baixa i dos pissos. La superfície construïda era de 729,64 metres quadrats.

També a l’antic edifici de Correus -planta primera- es va instal·lar poc de temps les consultes dels metges, abans del que us he parlat, i al Col·legi Parroquial "Verge del Carme" també va ser provisionalment. Finalment, ara està al lloc preparat a l’efecte, a l’edifici de "Les Sorts".

3 comentarios

Anónimo -

T'ho he dit de bon rotllo. Tens raó, ens tens mal acostumats i no podem passar ni un dia sense que ens contes coses del nostre poble. Jo crec que això es molt bon síntoma de que ens agrada amb desmesura el teu treball i, d'alguna manera, decessitem viatjar pel teu blog, que jo crec que ja tots considerem un poc nostre, hui per hui, l'única via minuciosament informativa que ens fa estimar Gata un poc més cada dia. Per tot això gràcies i força per seguir endavant sense deifallexer mai. Un abraçada.

CRONISTA DE GATA -

A "Anónimo":
Ser dimarts i 13 no sempre és mala senyal. Esteu mal acostumant-se. Mireu els altres blogs o pàgines i els articles que escriuen. A més, el dia s'acaba a les dotze de la nit...

Anónimo -

Cronista, que fem? Dimarts i 13 es mal dia per a escriure?