Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¡¡QUINA DIFERÈNCIA!! FA 4 ANYS EL RIU GORGOS ANAVA PLENÍSSIM

¡¡QUINA DIFERÈNCIA!! FA 4 ANYS EL RIU GORGOS ANAVA PLENÍSSIM

Podeu veure quatre vídeos del Gorgos, que quasi s’en eixia de mare eixe dia

La foto de Jaume Boronat al pontet dels Gorgos del dia 13-10-2007 ho diu tot

Si recorden/recordeu, aquell 12 d’octubre de 2007 ara fa quatre anys, la comarca de la Marina Alta i també Gata tenia aigua per tots els costats. Va passar aquella caiguda del pont de Beniarbeig, el riu Gorgos anava pleníssim a Gata, quasi exint-se de mare. He escollit aquesta fotografia que va ser complement de la publicitat de l’Escola d’Adults fa uns anys perquè és l’exemple del que va passar tal dia com hui fa quatre anys.

Podeu visionar algun vídeo d’aquells dies com el que està penjat a "Youtube" i es titula: "El río Gorgos se sale" de 10.37 minuts. Aquest és el seu enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=a8vbxKmnkMI. Un altre vídeo que es diu: "Río Gorgos de Gata 12-10-07" també pujat a youtube té aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=hnqOIOs3FeQ. Un altre de 42 segons molt significatiu que es diu "Riu Gorgos" a "youtube" té l’enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=oMxQYvKuriw&NR=1. Finalment un altre de joanbanjo pujat a "Youtube" que té aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=7fLoqIJXZ2k.

¡Quina diferència!. Hui al sol a les hores centrals del dia pegava fort. Calor d’estiuet, no canvien les temperatures, no fa fred i això que l’any passat tal dia com hui com he recordat a la primera secció "El cronista...fa un any". Esperem que algun dia canvie el temps i tornen les pluges tan necessàries.

FONTS: Foto de Jaume Boronat. Vídeos pujats a Youtube.

0 comentarios