20111011231550-compo3.jpg

Desfiles, concursos i sorteigs

493 vots per als 43 cobertors, que s’estrenaven en concurs

Un dels moments més esperats pels veïns del lloc fou el desfile de moda infantil i de prendes esportives que tingué lloc per la vesprada a la Plaça Nova, donat que els seus protagonistes eren xiquets, xiquetes i jovens de Gata. A més, la concentració de públic fou el moment idoni per a donar a conèixer els resultats d’alguns concursos convocats al voltant de la cel·lebració de la Fira.

Per exemple, Enertec anuncià que Andrés Carrió, de Pedreguer, guanyà el 2n Concurs de Fotografia Energètica sobre el canvi climàtic, amb la imatge titulada “Carretera cap a la nostra futura vegetació”. El segon premi fou per a Vicente Soler Costa, de Gata, amb “Bosque muerto”. I el tercer corresponent a Andrea Català Bordes (Pego), per “Sequía”.

Per la seua part, Jaime Signes Tien 21 va fer un sorteig de 10 regals entre qui havia col·laborat en aquest concurs aportant el seu vot a les millors imatges.

A la 8ª fira “Gata al Carrer” es va fer també un concurs, per primera vegada, de cobertors artesans, que engalanaren dos dels carrers del recorregut. Silvana Labors, com a patrocinadora del certamen, lliurà un premi al cobertor que va rebre més vots per part del públic de la fira, que fou el de Rosario Soler. En segon lloc quedà el presentat per Pepita Ferrer i tercer el de Carmen "de Moliner". En total, es van recollir 493 vots entre dissabte i diumenge.

Per últim, tots els visitants de la fira podien participar en el sorteig d’un viatge a Eivissa depositant una papereta de participació a la urna situada a la zona del motor. La guanyadora fou Cristina Fernández.

FONT: Text i foto "Factoria d’Imatges".