20110807171443-compopro2.jpg

Podeu veure ampliades les fotografies si punxeu: foto superior esquerra; foto superior central; foto superior dreta; foto central; foto inferior esquerra; foto inferior central i foto inferior dreta.

Al ser dissabte el dia de la Festa Major tots els gaters nadius o d’adopció no es van voler perdre la processó romeria que acompanya la imatge del Santíssim Crist del Calvari, des de la Plaça de l’Església cap a la muntanyeta del Calvari, passant pels carrers Bisbe Cervera, Teulada i Calvari. Pujant pel camí difícil del Calvari entre xiprers i arribant a la placeta de l’ermita.

La Colla de dolçaines i tabalets davant, la banda Unió Musical de Gata darrere.Pel mig, els festerets i els festers. Molts gaters a la processó.

A les 20.05 ixqué per la porta del temple la imatge i a les 21.00 hores enfilava pel carrer Bisbe Cervera. A les 21.50 arribava el Crist del Calvari a la seua ermita. Va ser acomiadat amb les ja tradicionals voltes a les andes al so del volteig de la campaneta i els goigs al Crist que van cantar tots els presents.