Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTIVAL 2011 (2.- Elecció regina i dames majors)

FESTIVAL 2011 (2.- Elecció regina i dames majors)

Al muntatge fotogràfic, els moments més importants de l’elecció de les majors i tota la comissió de festes dalt de l’escenari.

La segona part, després d’actuar en un espectacle molt animat l’orquestra LA BELLÍSSIMA, es deixà per als majors. La quintà 2011 "AL FORCAT" va ser la protagonista. El poble i visitants, amb eixa votació amb urnes que ens caracteritza -però que deuria deixar pas ja a la sort després de 41 vegades, sent que la primera va ser elegida pels seus quintos (1970, Sara Mahiques)-, va triar de entre les 17 xiques a ESTER AUSINA MORELL com a regina de festes 2011. Els antecedents familiars també conten ací: sa mare ja va ser regina major l’any 1984 i la seua germana Patricia va doblar, per sort sigué elegida segona dama infantil l’any 2000 i per votació primera dama major l’any 2008.

La primera dama d’honor d’enguany va ser elegida SANDRA MORAGUES SIGNES i la segona dama d’honor  ANNA BLASCO MULET. També es dona la circumstància que la germana major d'aquesta segona dama, María, sigué regina major el 2008.

Pel que fa a tot el festival, dir que en nom de tota la quintà el quinto Alberto Cardona Pedro parlà en nom de tots, en un discurs com diu "la fan nº 1 del blog" molt emotiu. Després de la coronació per la regina i dames 2010 a les noves representants, van pujar a l’escenari regines i dames dels pobles veïns. També hi assistien al festival, alcaldes i regidors de molts pobles del voltant. La regidora de festes i l’alcaldessa van pujar a l’escenari a felicitar la nova regina i la primera autoritat municipal va dirigir unes paraules a tots i va convidar a tota la Comissió de Festes a eixir a l’escenari. La impressionant veu del cantant de LA BELLÍSSIMA va tancar l’acte amb la interpretació de l’himne a València.

1 comentario

fan nº1 del blog -

ENHORABONA A LES DAMES I REGINES, AIXÍ COM TAMBÉ A ALBERTO QUE VA FER UN GRAN DISCURS MOLT EMOTIU!!DISFRUTEU QUINTÀ EL FORCAT QUE ES EL VOSTRE ANY!!