Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011: QUATRE FESTES PER A QUATRE PARTITS.

ELECCIONS 2011: QUATRE FESTES PER A QUATRE PARTITS.

Gata, vespra electoral. Mitings final de campanya

Fins les 23.59 hores de hui divendres -resta ja poc més d'una hora- faran festa final de campanya les quatre formacions polítiques que concorrixen als 13 escons de regidors de la Corporació Local de Gata. Per usar un símil atlètic, ja estan arribant els 52 corredors i els seus suplents a la meta. Els tretze primers extrets pel sistema de Hont, que demà o diumenge -jornada de reflexió i jornada de votacions, respectivament-, us explicaré detalladament, seran els que formaran l’Ajuntament al llarg del quatreni 2011-2015.

Hui la festa va per barris. Al pati del col·legi està el PSOE i la festa musical. A la Plaça Nova la festa la munta el Bloc-Compromís també amb música popular valenciana. A la terrassa del Centre Social ho fa el Partit Popular, també amb actuacions musicals. Finalment, a la Placeta de Sant Antoni, ho fa el partit de Coalició Valenciana.

Tot preparat. DEMÀ ÉS JORNADA DE REFLEXIÓ. Per anar a votar diumenge, us demane a tots els gaters que lliurement voteu al partit que més estimeu i que més cregueu amb ell i després ja es veurem els resultats...i com sempre passa tindrem que esperar a l’11 de juny, si la cosa no està clara.

Aquesta nit es tanquen les votacions també al sondeig del Blog, que no del Bloc, del Cronista de Gata. DEMÀ NO ES PARLARÀ AL BLOG PER A RES DELS QUATRE PARTITS DEL POBLE QUE ES PRESENTEN. A més, si hi ha alguna votació que passe de la mitjanit de hui a demà serà automàticament eliminada.

GRÀCIES A TOTS.

Al muntatge fotogràfic teniu els quatre candidats, com ho vaig publicar el dia que encetaren la "carrera electoral".

(Escriu al seu blog el CRONISTA DE GATA Miguel Vives Signes).

0 comentarios