Ahir dia 20 publicava el BOP i jo també ho feia al blog del Cronista, les llistes a candidatures de Gata. Ara és l’hora de conéixer a les persones, als llocs. Com veuen vostés les llistes de Gata?. Farien vostés un pronòstic seriós dels regidors de cada candidatura?. Obric la finestra dels comentaris per a que marquen -amb número- els regidors que creuen treurà cada partit presentat a Gata. Cal recordar que si hi ha alguna resposta absurda i fora de context, serà anul·lada automàticament.

Així des del blog del CRONISTA DE GATA podrem fer des de hui al 20 de maig, per allò del dia de reflexió -21 de maig- un sondeig de vot entre els gaters.

Ara toca estudiar les llistes. Hui estudiarem la primera de les quatre:

Tal com estan publicades al BOP, començarem pel Partit Popular (PP):

L’actual alcaldessa Ana María Soler Oliver torna a ser candidata. Recorden que va ser regidora abans i que en aquesta legislatura (2007-2011) és alcaldessa (formen equip de govern els sis regidors del PP i el regidor d’UV). La número 2 és Maite Signes Caselles, que també està aquesta legislatura a l’equip de govern com a Primera Tinent d’Alcalde i regidora d’Urbanisme (gestió), Benestar Social, Sanitat, Educació i Turisme.

És nou el número 3 José Guillermo Cholbi Sart. També ho és la número 4 María Rosa Simó Pedrós (dona del regidor actual segon tinent d’alcalde Antonio Pons García). El número 5 l’ocupa un jove candidat nou, Juan Bernardo Pedrós Taléns. El número 6 és Dora Caselles Pedro, també nova en política. Ocupa el lloc 7 l’actual regidor d’esports i festes, Jesús Ángel Palacios Torres.

A la llista del 8 al 12 també tots són nous en política. Al número 13 va Luis Crespo Font, actual regidor de Joventut i Residents Estrangers.

En resum, el PP presenta dos cares conegudes -la 1 i la 2- i la resta tots nous, excepte el 7 i el 13.

(Demà els parlaré d’un altre partit, el PSOE).