Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COM ERA GATA FA..23 anys: RECORDANT EL LIMÓN EXPRESS: juliol de 1988.

COM ERA GATA FA..23 anys: RECORDANT EL LIMÓN EXPRESS: juliol de 1988.

Hui aquesta secció és temàtica. A la secció "A toda costa" del diari INFORMACIÓN d’Alacant i al reportatge de "La excursión" de Antonio G. Pomata es publicava el divendres 22 de juliol de 1988 un article sobre "LIMÓN EXPRESS" UN TREN "DE ÉPOCA" PARA TURISTAS. Diverses parts tenia l’article: El "Limón Express"; Viaje a Gata; Vuelta con "espumoso"; El "Trenet" de la Marina"; A Denia en abril-89 i Dónde comer.

Deia en un dels costats del reportatge: "BENIDORM-GATA EN VAGONES DE LOS "AÑOS TREINTA" CON 40 KILÓMETROS DE BELLÍSIMOS PARAJES".

De què parlava al respecte del "Viaje a Gata": el considerava un "pueblo-bazar" i descric textualment el que deia Pomata:

"Hay degustación de la típica "mistela" o "moscatel" de la zona, se visita una fábrica de guitarras y se conceden 30 minutos para conocer la artesanía de mimbre, junco, médula y palmito que tanta fama dan al lugar, y efectuar compras. Poco tiempo, desde luego, en la sugestiva Gata".

Al muntage fotogràfica us pose dos imatges del reportatge, a una deia que Gata era la "ciudad-bazar" de artesanía. A l’altra posava al peu de la foto: "Tras hora y media, en Gata".

 

0 comentarios